Menu Sluiten

Laat uw burnout op een prettige wijze behandelen

Bent u op zoek naar een burnout behandeling waar u zich prettig, comfortabel en begrepen bij voelt? Maak dan een afspraak met Victoria Vitae. Mijn uitgangspunt is vertrouwen. Ik vertrouw in wat u bent, kunt en laat zien. Mensen met een burnout hebben veel steun en hulp nodig en vooral ook begrip. Het zijn bijna altijd de sterken die tegen een burnout oplopen. De mensen waar altijd op gebouwd en vertrouwd wordt. Er zit, met andere woorden, een enorme kracht in deze mensen. Alleen is die kracht afgezwakt, omdat men bijvoorbeeld niet geleerd heeft grenzen te stellen. Met mijn burnout behandeling wil ik u hierbij helpen.

  Contact opnemen

Ontdek de insteek van de behandeling

De insteek van mijn behandeling is dat mensen vooral weer leren genieten, niets moeten en ervaren wat het is om in een rustige omgeving en ambiance vriendelijk te zijn voor zichzelf. De waarde van ontspannen mag centraal staan. Dit alles naast inzicht in uzelf: Hoe bent u in deze burnout beland en hoe kijk u er zelf tegenaan? Uiteindelijk wil ik bereiken dat we een wensenpakketje opstellen, en niet alleen met betrekking tot werk. De kracht van deze holistische aanpak is dat we op de meerdere levensgebieden werken. Daardoor geeft mijn behandeling veel meer kans op een blijvende positieve verandering.

Dit is het doel van de behandeling

Het traject kan worden afgerond als u keuzes heeft gemaakt en aan de slag kan gaan om uw wensen op de diverse gebieden te realiseren. In ieder geval qua werk moet u zover zijn, dat u weer met een opgeladen accu aan de slag kunt in de door u gekozen richting. Indien gewenst kan ik u individueel verder begeleiden na afronding van dit traject. Met behulp van deze aanpak is het in de meeste gevallen mogelijk om in een tijdsbestek van enkele weken tot maanden mensen te begeleiden naar arbeidsgeschiktheid. Zo is al vaak een structurele terugplaatsing in de arbeidsmarkt mogelijk gemaakt.

Meld u aan voor mijn burnout behandeling

Heeft u interesse in mijn behandeling waarmee ik mensen met klachten van overspannenheid en een burnout weer fit maak? Maak dan een afspraak met mij via 06-20511035 of stuur een mail naar info@victoriavitae.nl. Ik leg u graag meer uit over mijn burnout behandeling.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio