Menu Sluiten

Burn-out of overspannenheid

Hulp bij een burn-out of overspannenheid

Burn out betekent letterlijk opgebrand zijn of u opgebrand voelen. In feite bent u overbelast. U heeft teveel gegeven. U heeft rust nodig, maar hebt moeite om uzelf die rust te gunnen. Er is echter meer nodig dan rust alleen. U hebt een manier van doen ontwikkeld, die slecht is voor uw welzijn. We gaan de patronen hierin onderzoeken en ik leer u hoe u op een andere, meer gezonde manier door het leven kan gaan. Een mooie uitdaging.

Mijn uitgangspunt als coach is een enorm VERTROUWEN in wat mensen zijn, kunnen en laten zien. Mensen in een burn-out hebben veel steun en hulp nodig en vooral ook begrip. Het zijn bijna altijd de sterken, die tegen een burn-out oplopen. De mensen, waar altijd op gebouwd en vertrouwd wordt. Er zit m.a.w. een enorme KRACHT in deze mensen. Alleen is die kracht afgezwakt, omdat men niet geleerd heeft grenzen te stellen etc.

Mijn insteek is, dat mensen vooral weer leren genieten, niets MOETEN en ervaren wat het is om in een rustige omgeving en ambiance vriendelijk te zijn voor zichzelf. De waarde van ONTSPANNEN mag centraal staan. Dit alles naast inzicht in zichzelf: Hoe is men in de situatie beland en hoe bekijkt men het zelf?

Uiteindelijk wil ik als uw persoonlijke coach bereiken, dat we samen ook een wensenpakketje opstellen. Een daarvan is het wensenpakket m.b.t. werk. De kracht van deze holistische aanpak is echter, dat we op de diverse levensgebieden werken. Dat geeft veel meer kans op blijvende positieve verandering, ook op het gebied van werk.

Het traject kan worden afgerond als u keuzes hebt gemaakt en aan het werk bent of gaat om uw wensen op de diverse gebieden te realiseren. In ieder geval qua werk is iedere deelnemer zo ver, dat hij/zij met opgeladen accu weer aan de slag kan in de zelf gekozen richting. Indien gewenst kan ik individueel verder begeleiden na afronding van dit traject.

Met behulp van deze aanpak is het meestal mogelijk om in een tijdsbestek van enkele weken tot maanden mensen te begeleiden naar arbeidsgeschiktheid. Hierdoor is een structurele terugplaatsing in de arbeidsmarkt mogelijk gemaakt. Dit voorkomt draaideur ziektegevallen.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio