Menu Sluiten

Schakel mij in als uw loopbaancoach

Heeft u behoefte aan een loopbaancoach? Weet u niet precies of u nog tevreden bent met uw carrière? Wenst u een switch te maken, maar wilt u graag wat begeleiding in uw zoektocht naar de juiste hoek, wat middelen en handvatten? Maak dan een afspraak met praktijk Victoria Vitae. Ik, Niels Merkx, help u graag te ontdekken waar uw krachten en wensen liggen. Dit doe ik op een vertrouwelijke, ontspannen en respectvolle manier. Omdat ik bovendien ervaring heb als p&o adviseur, re-integratie adviseur en casemanager, kan ik u vakkundig het juiste pad wijzen. Schakel mij in als uw loopbaancoach.

  Contact opnemen

Laat mij u helpen als uw loopbaancoach

Ik kan uiteraard niet voor u bepalen waar uw kracht of interesse ligt. Dit zult u zelf moeten ontdekken. Mijn grootste drijfveer is dan ook om mensen te helpen zichzelf te helpen. Zelfredzaamheid staat bij mijn aanpak centraal. Wat ik doe is u passende steun en begeleiding bieden. Ik help u graag aan de juiste tools, zodat het u eenvoudiger wordt gemaakt te achterhalen welk pad u in uw leven wilt inslaan. Weet u niet precies wat eraan scheelt in uw huidige functie, maar is het u wel duidelijk dat u klaar bent voor iets nieuws? Laat mij u helpen te achterhalen waar u zich wel en niet prettig bij voelt. Wat bevalt u niet in uw huidige baan? Is het de functie zelf, de werksfeer, het autoritaire evenwicht? Ik help u dit te ontdekken, zodat u niet nog een keer in zo’n zelfde soort patroon beland.

Ontdek mijn diensten als loopbaancoach

Als u een heuse carrièreswitch wilt maken, is een degelijke begeleiding door een loopbaancoach geen overbodige luxe. U wilt immers een ander soort functie bekleden, waarbij wellicht andere normen, waarden, regels en plichten horen. Ook is het belangrijk over de juiste portie zelfverzekerdheid te beschikken als u een nieuwe functie gaat bekleden. Vertel mij eerst uitvoerig wat uw wensen zijn. Ook hoor ik graag wat u zoal in uw mars heeft. Naar aanleiding daarvan stellen we samen een duidelijk CV voor u op. Aansluitend schrijven we een pakkende motivatiebrief voor uw gewenste functie. Ik help u bovendien in contact te komen met potentieel interessante mensen. Het kan op deze manier niet lang meer duren, voordat u uw droombaan gevonden heeft!

Maak kennis met uw persoonlijke loopbaancoach

Heeft u behoefte aan een geheel vrijblijvend intakegesprek met mij als uw persoonlijke loopbaancoach? Maak een afspraak met mij door te bellen naar 06-20511035 of stuur een mail naar info@victoriavitae.nl. Als uw privé loopbaancoach help ik u graag een nieuw, passend pad in te slaan.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio