Menu Sluiten

Ik help u als loopbaancoach met mediation in Breda

Zit u niet lekker in uw vel, hebt u last van een burn-out, dreigt een outplacement, of bent u gewoon op zoek naar iemand om mee te praten in Breda? Dan kunt u zeker bij Victoria Vitae terecht. Ik ga graag met u aan de slag en zorg hierbij voor persoonlijke begeleiding.

Victoria Vitae betekent, letterlijk vertaald uit het Latijn, ‘overwinning op het leven’. Wanneer u bij mij aanklopt, is dat dan ook waar we naar op zoek gaan en waar we voor aan de slag gaan. Samen zorgen we ervoor dat u een dergelijke overwinning op het leven ervaart en zo sterker in uw schoenen komt te staan.

Victoria Vitae voor goede loopbaanbegeleiding in Breda

Voor een goede loopbaanbegeleiding in Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u het gevoel hebt dat u niet op de juiste plaats zit wat betreft baan en u op zoek wilt naar een andere carrière, bent u bij Victoria Vitae aan het juiste adres. Een goede baan, waar u zich comfortabel voelt en waar u het naar uw zin hebt, is erg belangrijk. Aan de andere kant kan een baan waar u zich niet goed bij voelt uw moraal sterk omlaag brengen. Als u op zoek gaat naar een andere baan, of u niet precies weet wat u wilt gaan doen, ga ik als loopbaancoach in Breda samen met u in gesprek. We bespreken waar uw passies liggen en gaan zo op zoek naar een baan die echt bij u past. Vervolgens gaan we ook echt aan de slag met het schrijven van een motivatiebrief en het opstellen van een CV. Deze stappen kunnen we natuurlijk ook allemaal ondernemen als u te maken krijgt met een outplacement in Breda.
 
Contact opnemen

Ik help u graag van uw burn-out in Breda

Een burn-out kan verschrikkelijk zijn en uit een dergelijk probleem komen kan erg lastig zijn. Ik help u graag uit uw burn-out in Breda te komen. Als u Victoria Vitae inschakelt, gaat u met mij een persoonlijk traject in waarbij het het probleem bij de kern aanpakken. We zoeken de oorzaak, vinden een oplossing en werken vervolgens aan een plan om het probleem in de toekomst te voorkomen. Ook wanneer u last hebt van stress, of overspannen bent in Breda kunt u hiervoor terecht bij mij. 

Aan de wandel met mij als wandelcoach bij Breda

Wandelen, en dan zeker in een groene omgeving, is gezond. Het stimuleert de productie van gelukshormonen, helpt het hoofd leeg te maken en het aanzicht van groen brengt rust. Het inschakelen van een wandelcoach in Breda is dan ook een goed idee. Wanneer u ergens mee zit, of u gewoon graag eens met iemand wil praten, kunt u dit traject met mij in gaan. Tijdens het wandelen gaan we op zoek naar de oorzaken van onzekerheden, gaan we aan de slag met het wegwerken van deze onzekerheden en zetten we ze om naar juist versterkende eigenschappen. 

Op zoek naar een mediator in Breda en Teteringen?

Ook voor mediation in Breda kunt u bij mij terecht. Ik geef u graag advies en passende begeleiding en help u graag met het vinden van antwoorden op uw vragen. Leg uw twijfels, zorgen en onzekerheden bij mij neer en ik zal een luisterend oor bieden, waarna ik samen met u op zoek ga naar passende oplossingen. Bent u benieuwd hoe ik u kan helpen? Neem dan gerust even contact met mij op.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio