Menu Sluiten

Victoria Vitae als loopbaancoach en voor mediation in Dongen

Bent u op zoek naar iemand om mee te praten? Zit u niet lekker in uw vel door bijvoorbeeld een verkeerde baan, een burn-out of stress in Dongen? Dan kunt u bij Victoria Vitae terecht. Ik houd me bezig met begeleiding en coaching op verschillende gebieden en bied een luisterend oor. Zo zorg ik ervoor dat ik u altijd goed kan helpen als u stress ervaart in Dongen. Ook als u behoefte heeft aan mediation in Dongen, bijvoorbeeld bij een juridische kwestie, dan sta ik voor u klaar.

Bij Victoria Vitae gaan we altijd persoonlijk aan de slag. Ik hecht veel waarde aan een goede band met mijn cliënten en ik luister dan ook altijd goed naar uw wensen en problemen. Bij mij bent u niet gewoon nóg een cliënt en dan ook zeker geen nummertje. We gaan echt persoonlijk aan de slag en kijken waar u begeleiding in nodig heeft, of waar u op zoek bent naar groei. Of u nu last heeft van een burn-out of stress in Dongen, het gevoel heeft dat uw werk niet meer bij u past of behoefte heeft aan mediation in Dongen, ik help u graag.

Hebt u last van stress of een burn-out in Dongen?

Een burn-out kan verschrikkelijk zijn om mee te maken. U hebt het gevoel dat u de grip op het leven verliest, bent constant moe en hebt het gevoel dat u het hoofd maar amper boven water kunt houden. Wanneer een burn-out dreigt, u midden in een burn-out zit, of u alweer herstellende bent van een burn-out in Dongen, kunt u bij mij terecht. Een goede begeleiding is dan namelijk erg belangrijk, zo zorgen we ervoor dat u op de juiste manier weer terug aan de slag kunt gaan. De insteek van de behandeling is voornamelijk dat u weer leert te genieten, begrip, steun en hulp staan hierin centraal. 

Ook als u met andere problemen zit, zoals stress, in Dongen, kunt u bij mij terecht. Ik ga graag met u op zoek naar de juiste oplossing en bied daarbij persoonlijke hulp en een luisterend oor. We proberen de kern van uw stress in Dongen te vinden en gaan op zoek naar alle factoren die daarmee samenhangen. Vervolgens komen we tot een complete oplossing zodat uw stress in Dongen vermindert en u er beter mee om kunt leren gaan.
 
Contact opnemen

Victoria Vitae voor een goede loopbaanbegeleiding in Dongen

Een goede loopbaanbegeleiding kan erg belangrijk zijn. Misschien weet u niet goed welke kant u op wilt met uw carrière, of hebt u te maken gekregen met een outplacement in Dongen. Dat is natuurlijk vervelend. Wanneer u mij als loopbaancoach voor loopbaanbegeleiding in Dongen inschakelt, kan ik u hier zeker mee helpen. Samen bespreken we wat uw passies zijn en waar u naar op zoek bent in een baan. Verder gaan we ook aan de slag met het opstellen van een duidelijk CV, schrijven we een motivatiebrief en werken we aan uw zelfverzekerdheid. 

Ook wanneer u een carrièreswitch wilt maken, kunt u bij mij aankloppen. U voelt zich immers niet meer op uw plek in uw huidige carrière en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. We gaan dan op zoek naar een nieuwe carrière die beter bij u past en kijken wat ervoor nodig is om die carrière te bereiken.

Ga aan de slag met mij als wandelcoach in Dongen

Wanneer u aan de slag gaat met een wandelcoach in Dongen, zorgt dat voor een geheel nieuwe ervaring. De naam zegt het eigenlijk al, tijdens dit coachingstraject gaan we wandelen. Wandelen zorgt er namelijk voor dat gesprekken gemakkelijker verlopen en dat denken makkelijker gaat. Daarbij werkt beweging en een groene omgeving rustgevend en helpt het het hoofd leeg te maken. Dat kan goed helpen als u stress ervaart in Dongen, kampt met een burn-out of tegen andere problemen aanloopt in het leven.
Een wandeling is dan ook een perfect begin voor mediation in Dongen. Het wandeltraject met mij als wandelcoach in Dongen bestaat altijd uit vier fasen. Gedurende deze fasen komen we steeds dichter bij uw echte zelf en leert u uzelf steeds beter kennen.

Ik help u met mediation in Dongen

Wanneer u op zoek bent naar een goede mediator in Dongen, kunt u zeker bij Victoria Vitae terecht. Ik maak altijd gebruik van een persoonlijke en eerlijke aanpak en luister dan ook écht naar u. U kunt mij om veel verschillende redenen inschakelen. Zo kan ik u helpen bij relatieproblemen, maar ook als u met andere knelpunten in uw leven te maken krijgt kunt u bij mij terecht. Ik sta altijd klaar om u de best mogelijke hulp te bieden. Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan gerust eens contact op met mij.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio