Menu Sluiten

Als loopbaancoach help ik u met mediation in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een mediator in Etten-Leur, iemand waar u mee kunt praten en waar u uw gedachten en problemen mee kunt delen? Dan kunt u terecht bij Victoria Vitae. Ik ga graag met u in gesprek en help u graag als u niet zo lekker in uw vel zit.

Wanneer u zit met problemen, of u gewoon even niet zo lekker in uw vel zit, niet het gevoel hebt dat u gelukkig bent, of een gevoel van onvrede ervaart, kan Victoria Vitae u helpen. Ik ben een persoonlijke begeleider, mediator, wandelcoach en een loopbaancoach in Etten-Leur die mensen begeleid op hun pad naar persoonlijke verbetering of de verbetering van zakelijke omstandigheden. Dat is dan ook waar Victoria Vitae voor staat. Victoria Vitae betekent vanuit het Latijns vertaald namelijk ‘overwinning op het leven’ en staat voor persoonlijke groei.

Ik help u met loopbaanbegeleiding in Etten-Leur

Een goede baan waar u zich prettig bij voelt is enorm belangrijk voor uw mentale gezondheid. U brengt immers behoorlijk wat tijd door op uw werk. Als u zich dan niet goed voelt bij uw baan, kan dat een enorme invloed hebben op de rest van uw leven. Bent u op zoek naar een andere baan, of wilt u een heuse carrièreswitch maken? Ik help u daar graag bij, als loopbaancoach in Etten-Leur. Samen gaan we op zoek naar iets dat wél perfect bij u past, werken we aan uw CV en schrijven we een motivatiebrief. Ook wanneer u te maken krijgt met een outplacement in Etten-Leur, kunt u bij mij terecht.
 
Contact opnemen

Een burn-out in Etten-Leur oplossen

Heeft u last van een burn-out, stress, of bent u overspannen in Etten-Leur? Dan is het fijn als u dat van zich af kunt praten en is het belangrijk dat u goede begeleiding krijgt. Wanneer u aanklopt bij Victoria Vitae gaan we rustig aan de slag met het wegwerken van de oorzaken van deze stress. We bespreken problemen en gaan op zoek naar oplossingen.

Loop mee met de wandelcoach nabij Etten-Leur

Wandelen is enorm goed voor de mentale gezondheid. Door te wandelen met onze wandelcoach in Etten-Leur, verlaagt u uw stressniveau. Tijdens het wandelen kunt u over van alles praten. We bespreken wat u dwars zit, hoe u momenteel in het leven staat en wat uw plannen zijn voor de toekomst.

Neem contact op met de mediator in Etten-Leur

Als mediator in de omgeving van Etten-Leur sta ik klaar om u te helpen met het oplossen van stress, problemen en conflicten in uw carrière. Samen gaan we aan de slag om een ‘overwinning op het leven’ te bereiken. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op!

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio