Menu Sluiten

Victoria Vitae als loopbaancoach en voor mediation in Oosterhout

Wanneer het minder goed met u gaat, bijvoorbeeld door een burn-out, een verkeerde baan, of u gewoon op zoek bent naar iemand waar u mee kunt praten en die u kan begeleiden, kunt u bij mij terecht. Ik ben een coach en begeleider op verschillende gebieden, waardoor ik u altijd op de juiste manier weet te helpen.

Wanneer u bij Victoria Vitae aanklopt, weet u zeker dat u persoonlijke aandacht krijgt. Een goede band met mijn cliënten staat voor mij op nummer één. U bent bij mij dan ook niet gewoon weer een cliënt en zeker geen nummertje. We gaan persoonlijk aan de slag met de gebieden waarin u coaching, begeleiding en groei zoekt.

Ik help u met loopbaanbegeleiding in Oosterhout

Als loopbaancoach in Oosterhout kan ik u als geen ander helpen met het begeleiden van uw loopbaan. Wanneer u niet tevreden bent met uw carrière, of u weet nog niet goed welke kant u op wilt met uw loopbaan, kan ik u zeker helpen. Ook als u een echte carrièreswitch wilt maken, kunt u het beste loopbaanbegeleiding in Oosterhout inschakelen. Een carrièreswitch is immers een flinke verandering. Samen gaan we aan de slag met het opstellen van een duidelijk CV, schrijven we een motivatiebrief en werken we aan uw zelfverzekerdheid. Als u nog niet precies weet wat u precies wilt gaan doen, gaan we eerst in gesprek om te achterhalen wat nu echt een baan voor u is.

Krijgt u te maken met een outplacement in Oosterhout, dan kunt u natuurlijk ook bij mij aankloppen. Een ontslag of een dreigend ontslag kan erg vervelend en drukkend zijn. Ik help u graag met het vinden van een nieuwe, uitdagende baan, zodat u snel weer aan het werk kunt!
 
Contact opnemen

Voor begeleiding na een burn-out in Oosterhout

Dreigt een burn-out, zit u midden in een burn-out, of bent u net herstellende van een burn-out in Oosterhout? Dan is goede begeleiding erg belangrijk. Een burn-out kan een hele nare ervaring zijn en zonder goede begeleiding is het moeilijk om hier helemaal overheen te komen. Ik ga samen met u in gesprek; het opnieuw kunnen genieten is de benaderingswijze van de coaching. Begrip, steun en hulp zijn hier erg belangrijk en die bied ik dan ook. Zo zorgen we ervoor dat u zich weer op uw gemak gaat voelen.

Ook wanneer u met andere problemen zit, zoals stress, of u bent overspannen in Oosterhout, kunt u bij mij terecht. Ik bied altijd een luisterend oor en ga samen met u op ontdekkingstocht naar de beste oplossing.

De mooiste wandelingen met de wandelcoach in Oosterhout

Wanneer u aan de slag gaat met een wandelcoach nabij Oosterhout, is dat een erg vrije vorm van therapie. We gaan simpelweg een rondje wandelen en onderweg praten we over zaken die u bezighouden en dingen die u dwars liggen. De groene omgeving kalmeert en zorgt ervoor dat u uw hoofd eens echt leeg kunt maken. Dit wandeltraject met mij als wandelcoach in Oosterhout bestaat uit vier fasen, waarin we steeds dichter bij uw echte zelf komen.

Aan de slag met mediation in Oosterhout, Made en Drimmelen

Een mediator in Oosterhout kan van alles doen. Ik kan u bijvoorbeeld helpen wanneer u problemen hebt met uw partner, of wanneer jullie uit elkaar gaan. Hier wordt vaak aan gedacht wanneer aan een mediator in Oosterhout wordt gedacht, maar dit is zeker niet het enige dat ik kan doen. Ik ga holistisch te werk en kan u helpen bij erg veel problemen en knelpunten in uw leven. Verder ben ik natuurlijk ook niet alleen in Oosterhout actief, maar in vrijwel heel Brabant, zoals bijvoorbeeld in Made en Drimmelen. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met mij op.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio