Menu Sluiten

Met uw loopbaancoach aan de slag met mediation in Raamsdonksveer

Wanneer u op zoek bent naar mediaton, of loopbaancoach in Raamsdonksveer, kunt u terecht bij Victoria Vitae. Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van stressvolle situaties en loopbaanbegeleiding en biedt dan ook precies wat u nodig heeft. Soms is dat alleen een luisterend oor, soms gaan we verder en werken we aan een plan. Onze mediation sessies in Raamsdonksveer kunnen plaatsvinden waar u zich zelf prettig voelt. Dat kan onder andere door samen te wandelen. Al wandelend aan mediation doen in Raamsdonksveer kan helpen het proces te versnellen. Bovendien zorgt de buitenlucht direct voor verlichting van stress-gerelateerde klachten.

Victoria Vitae betekent vanuit het Latijns vertaalt letterlijk ‘overwinning op het leven’ en dat is dan ook wat we tijdens de sessies proberen te bereiken. Wanneer u niet lekker in uw vel zit, u met problemen of stress zit, is het fijn om met iemand te kunnen praten en gericht op zoek te gaan naar oplossingen.

Aan de slag met de loopbaanbegeleiding in Raamsdonksveer

Een baan waar u zich goed op uw gemak voelt, is enorm belangrijk. U besteed immers behoorlijk wat tijd op uw werk en dan is het fijn als u daar lekker in uw vel zit. Als dat niet het geval is, kan dat grote invloed hebben op uw mentale gezondheid en uw persoonlijke leven. Wilt u op zoek gaan naar een andere baan, of zelfs een heuse carrièreswitch maken, dan kan ik u als loopbaancoach nabij Raamsdonksveer zeker helpen. Ook wanneer u te maken krijgt met een outplacement in Raamsdonksveer kunt u bij mij terecht. Samen gaan we dan op zoek naar een goede nieuwe baan, waar u zich écht op uw plek voelt.
 
Contact opnemen

Hulp nodig met uw burn-out in Raamsdonksveer?

Hebt u een burn-out, stress, of bent u overspannen in Raamsdonksveer, dan kan dat erg zwaar zijn. U zit dan immers niet lekker in uw vel en vaak is het moeilijk om hier weer uit te komen, zeker als u geen hulp inschakelt. Alleen al een luisterend oor kan erg goed helpen. Wanneer u bij Victoria Vitae aanklopt, kunt u rekenen op steun en een altijd luisterend oor. We werken aan uw zelfverzekerdheid en maken een plan om uw problemen op een gezonde manier te overkomen en in de toekomst te voorkomen.

Aan de wandel met de wandelcoach in Raamsdonksveer

Wandelen is enorm goed voor de mentale gezondheid. Beweging zorgt voor de productie van gelukshormonen, net als een groene omgeving. Daarbij is groen een rustgevende kleur en heeft de natuur een rustgevende werking op de geest. Wanneer u daarom graag over wat zaken wilt praten en wat meer de rust op wilt zoeken, kunt u het beste contact opnemen met een wandelcoach in Raamsdonksveer. Deze sessies kunnen erg waardevol zijn, of het nu gaat om vraagstukken rondom uw werk, stress of mediation in Raamsdonksveer.

Contact opnemen voor mediation in Raamsdonksveer, Raamsdonk, Hank en Waspik

Als u op zoek bent naar een goede mediator in Raamsdonksveer en iemand die u kan helpen, kunt u contact opnemen met Victoria Vitae. Ik ga graag met u in gesprek en samen gaan we vervolgens op zoek naar oplossingen voor uw problemen. Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan even contact met mij op, ik help u met plezier.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio