Menu Sluiten

Victoria Vitae: dé loopbaancoach voor persoonlijke begeleiding, mediation of burn-outklachten in Rijen

Victoria Vitae is dé loopbaancoach in Rijen die u kan helpen met vragen over uw loopbaan. Ook voor andere persoonlijke begeleiding kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor begeleiding tijdens een burn-out, overspannenheid of stressklachten. Wij zijn tevens mediator in Rijen, voor professionele en onafhankelijke bemiddeling bij een juridisch probleem. Samen zoeken we naar een oplossing en maken we een nieuwe start!

Wat is Victoria Vitae?

Victoria Vitae is een Latijnse term. De vertaling van Victoria Vitae is ‘overwinning op het leven’ en daar gaan we samen naartoe werken. Onze persoonlijke begeleiding in Rijen wordt een programma op maat. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van een burn-out, even niet lekker in uw vel zit of gewoon iemand zoekt om mee te praten over persoonlijke ontwikkeling. We helpen u tevens met het behandelen van stressklachten en overspannenheid zodat u weer tot rust kunt komen en naar uw doel toe kunt werken. Dit doen we stapsgewijs met een persoonlijke aanpak op maat.
 
Contact opnemen

Professionele loopbaanbegeleiding in Rijen met Victoria Vitae

Bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding in Rijen? Bij Victoria Vitae staan we echt voor u klaar. Goede loopbaanbegeleiding is erg belangrijk, wanneer u bijvoorbeeld een carrièreswitch wilt maken. Ook wanneer u een andere functie gaat bekleden of wanneer u twijfelt over de vervolgstap in uw carrière. Daarnaast kunt u ook te maken krijgen met outplacement in Rijen. Bij Victoria Vitae bieden we een outplacementprogramma op maat zodat u een nieuwe start kunt maken. Weet u niet waar u moet beginnen en heeft u het gevoel dat uw huidige baan niet bij u past, dan ga ik graag met u in gesprek. Samen kijken we naar andere mogelijkheden en gaan we op zoek naar een baan die wel bij u past. 
Ook wanneer u denkt over een carrièreswitch ben ik er voor u. Samen bespreken we waar uw passies liggen en welke kant u graag op wilt met uw carrière. Samen gaan we de nieuwe uitdaging aan!

Professionele hulp bij een burn-out in Gilze of Rijen

Een burn-out is nooit prettig om mee te maken, zoek daarom op tijd hulp bij een professional. Een aantal voorbeelden van klachten zijn: constant moe zijn, onrustig slapen, prikkelbaarheid en/of een gejaagd gevoel hebben. Om van een burn-out af te komen is het belangrijk dat u weer leert genieten.  Heeft u een luisterend oor nodig, dan ben ik er voor u. Neem contact op voor een afspraak, dan bekijken we samen welke oplossing bij u past. Ook als u zich overspannen voelt of stress ervaart kunt u bij mijn praktijk in Rijen terecht. 

Mediation in Rijen

Wanneer u op zoek bent naar mediation in Rijen, dan kan Victoria Vitae u goed helpen. Vaak is er meer aan de hand dan wat er aan de oppervlakte te zien is. Daarom gaat Victoria Vitae tijdens mediation sessies in Rijen dieper dan andere mediators. We gaan de wortel van het probleem ontdekken, zodat we direct de juiste stappen kunnen zetten op het aan te pakken.  Als u kiest voor mediation in Rijen bij Victoria Vitae, dan kunt u uitgaan van een allesomvattende aanpak waarbij we zo snel en efficiënt mogelijk tot een oplossing komen. Mediation in Rijen is meer dan alleen hulp bij een juridische kwesties: het zorgt ervoor dat u weer sterker in uw schoenen staat om de situatie aan te kunnen en na afloop met een frisse blik opnieuw te kunnen beginnen. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal; als u op zoek bent naar een betrokken tussenpersoon voor mediation in Rijen, dan helpen wij u graag.

Verminder stress met een wandelcoach in Gilze of Rijen

Een wandelcoach kan zorgen voor een geheel nieuwe ervaring, tijdens het zoeken naar een oplossing. Wandelen zorgt ervoor dat gesprekken makkelijker verlopen en het zorgt ervoor dat u buiten komt. Geloof het of niet ook de buitenlucht heeft een gezond effect op stress. Gedurende de sessies komen we dichterbij uw echte zelf. Zo leren we niet alleen elkaar kennen, maar bent u zich ook meer bewust van uw eigen innerlijk. 

 

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio