Menu Sluiten

Aan de slag met loopbaanbegeleiding en mediation in Waalwijk

Zit u niet lekker in uw vel, loopt u tegen problemen aan in uw carrière of relatie, of loopt u al een tijdje met vraagstukken waar u maar niet aan uit komt? Dan kan het verstandig zijn om aan de slag te gaan met een mediator in Waalwijk. Bij Victoria Vitae kunt u terecht met allerlei problemen en vraagstukken en ik sta dan ook altijd klaar om u op de best mogelijke manier te helpen. 

Letterlijk vertaalt uit het Latijn betekent Victoria Vitae “overwinning op het leven” en dat is dan ook wat we altijd proberen te bereiken gedurende onze mediation sessies in Waalwijk, op welk gebied we dan ook aan de slag gaan. Ik bied altijd een luisterend oor en we gaan dan ook altijd persoonlijk aan het werk. Bij mij bent u geen nummertje en ook niet de zoveelste cliënt. Ik luister echt naar u en kijk naar uw persoonlijke situatie.

Victoria Vitae als mediator in Waalwijk

Wanneer u op zoek gaat naar goede mediation in Waalwijk, Dussen en Drunen, kunt u zeker bij Victoria Vitae terecht. Ik help u graag met een grote diversiteit aan problemen en vraagstukken. Van spirituele zaken tot praktische zaken zoals een carrière, ik sta voor u klaar. Als mediator in Waalwijk staat uw welzijn bij mij voorop. We gaan dan ook altijd flink aan de slag om u op de best mogelijke manier te helpen.
 
Contact opnemen

Ik help u graag met loopbaanbegeleiding in Waalwijk

Als u het gevoel hebt dat uw baan niet meer bij u past, of u hebt moeite met het vinden van een nieuwe baan, bestaat de kans dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Wanneer u dan bij mij aanklopt, duiken we eens flink in uw ervaringen en gaan we aan de slag met het vinden van een baan die perfect bij u past. Ook wanneer u bijvoorbeeld een carrièreswitch wilt maken, sta ik voor u klaar. Dat is immers een flinke stap en de juiste begeleiding is dan belangrijk. Als loopbaancoach in Waalwijk weet ik precies hoe ik u dan kan helpen. We gaan aan de slag met het opstellen van een goed CV, schrijven een motivatiebrief en werken aan uw zelfvertrouwen. 

Krijgt u te maken met een outplacement in Waalwijk, of juist met stress, of bent u overspannen in Waalwijk? Dan gaan we aan de slag met het vinden van nieuw werk, of met het verhelpen van deze klachten, zodat u weer kunt genieten van uw werk en uw leven.

Hebt u last van een burn-out in Waalwijk? Ik kan u helpen

Een burn-out in Waalwijk kan verschrikkelijk voelen. U hebt het gevoel dat u geen lucht krijgt, dat u de grip op uw leven verliest en bent constant vermoeid. Een burn-out kan ontstaan uit stress in Waalwijk en wordt ook wel overspannen genoemd. We kunnen een burn-out goed verhelpen, als u de hulp die ik bied kan accepteren. Zit u met een burn-out, dreigt een burn-out, of bent u net aan het herstellen van een burn-out, dan is een goede begeleiding cruciaal. Samen gaan we aan de slag met verschillende projecten en zorgen we ervoor dat u het plezier in het leven en de energie weer terug kunt vinden.

Aan de slag met mij als wandelcoach in Waalwijk

Wandelen is gezond, maar wandelen heeft nog veel meer voordelen dan gewoon lichamelijke gezondheidsvoordelen. Zo vergemakkelijkt een wandeling het praten, zorgt het voor rust en helpt het het hoofd leeg te maken. Wanneer u dan ook aan de slag gaat met mij als wandelcoach in Waalwijk, Dussen of Drunen, kunnen we op een heel natuurlijke manier problemen oplossen. Een wandeltraject bestaat altijd uit vier fasen en in die fasen bespreken we alle zaken die u dwars zitten en waar u hulp mee zoekt.

Ik ben uw mediator in Dussen, Drunen en Waalwijk

Wanneer u op zoek bent naar een coach voor mediation in Drunen, Dussen en Waalwijk, kunt u altijd terecht bij Victoria Vitae. Ik ga graag met u aan de slag in het geval van veel verschillende problemen en vraagstukken. Samen gaan we dan op zoek naar de juiste oplossingen en zorgen we ervoor dat u weer vol in het leven staat. Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om eventjes contact op te nemen.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio