Menu Sluiten

Hulp bij verzuim en 2e spoor integratie

Victoria Vitae is geen Arbo dienst, maar kan wel in hardnekkige verzuim situaties probleemoplossend optreden. Ervaring leert, dat het verzuimcijfer vaak door enkele verzuimcases wordt veroorzaakt. Ervaring leert ook, dat het optreden van het medische circuit vaak niet tot oplossingen leidt. Er treedt dan medicalisatie op. Mensen duiken onder in het medische circuit en u als werkgever staat erbij en kijkt ernaar. Voor veel managers en ondernemers is dit een frustrerend gegeven. In dit soort situaties kunt u een beroep doen op Victoria Vitae. Door de jarenlange ervaring met dit soort casustiek wordt snel en doortastend opgetreden. Hierdoor kunnen (vaak onorthodoxe) oplossingen gezocht en gevonden worden. Dat scheelt u een hoop geld, tijd en ellende en is goed voor uw verzuimcijfer.
Uiteraard biedt Victoria Vitae ook 2e spoor re-integratie diensten.

  Contact opnemen

De juiste hulp bij re-integratie

Zodra duidelijk is dat uw medewerker niet meer geschikt is voor het eigen werk en er geen alternatief werk voorhanden is, kunt u mij inschakelen. Kies voor mijn intensieve, persoonlijke begeleiding voor het 2e spoor. In al mijn diensten staan vertrouwen, respect en privacy centraal. Ik voorzie u van passend advies en rijk u de benodigde handvatten aan de juiste stappen te zetten. Laat mij u helpen te heroriënteren waar uw kracht of die van uw werknemer ligt op werkgebied. Ik help u graag verder met uw re-integratie op het 2e spoor.

Laat mij uw begeleiden in deze 2e spoor re-integratie

Als duidelijk is geworden dat een zieke werknemer niet meer bij zijn of haar huidige werkgever aan de slag kan, moet een oplossing in het zogenoemde 2e spoor worden gezocht. In dit traject wordt zo snel mogelijk naar een passende functie bij een andere, nieuwe werkgever gezocht. Ik begrijp dat dit lastig kan zijn. Deze kracht is immers even ‘uit de running’ geweest en weet wellicht zelf niet meer zo goed waar zijn of haar kracht en passie ligt. Omdat ik eerder als casemanager, p&o adviseur en re-integratie adviseur gewerkt heb, kan ik helpen een overzichtelijk CV en een goede motivatiebrief op te stellen. Ik zorg dat u de juiste houding aanneemt en in contact komt met interessante, nieuwe contacten. Laat mij u helpen bij deze 2e spoor re-integratie.

Kies voor persoonlijke begeleiding

Praktijk Victoria Vitae is geen Arbodienst. Mijn aanpak is niet zakelijk of klinisch, maar juist betrokken, aandachtig en persoonlijk. Omdat ik een veilige basis voor u of uw werknemer creëer, ontstaat er al snel een sfeer waarin ontdekt wordt dat er niets moet, maar waarin uitvoerig naar uw verhaal en wensen geluisterd wordt. Uit ervaring weet ik dat dit naar de snelste en best passende oplossingen leidt. Mijn (vaak onorthodoxe) oplossingen sluiten naadloos aan bij iemands wensen én helpen elke werknemer weer zelfverzekerd en sterk aan de slag te gaan. Bovendien bent u of is uw werknemer op deze manier een stuk minder geld, tijd en energie kwijt.

Schakel mij in voor re-integratie op het 2e spoor

Bent u terechtgekomen in 2e spoor re-integratie? Laat mij u of uw werknemer dan begeleiden op een persoonlijke, betrokken en respectvolle manier. Ik stoom u of uw gewaardeerde kracht graag klaar om weer zelfverzekerd en vol enthousiasme aan het werk te gaan. Bel 06-20511035 of stuur een mail naar info@victoriavitae.nl. Ik ben zeer ervaren en gespecialiseerd in re-integratie op het 2e spoor.

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio