Menu Sluiten

Ontdek wat een wandelcoach voor u kan betekenen

Bent u benieuwd naar wat een wandelcoach voor u kan betekenen? Wandelcoachen is simpelweg buiten in een groene omgeving gaan wandelen en praten over de zaken die u bezighouden. De groene omgeving helpt om meerdere redenen. Groen kalmeert. De problemen van alledag vallen van u af. Daarnaast is wandelen in de natuur een pure weldaad. Lees verder om mijn aanpak als wandelcoach te ontdekken.

Mijn aanpak als wandelcoach

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om mijn werkwijze toe te lichten. Ik vraag voor deze intake geen vergoeding. Tijdens deze intake neem ik ruimschoots de tijd om de problematiek in grote lijnen helder te krijgen. Als het klikt tussen ons, maken we afspraken over het te volgen traject. Vaak blijkt dat de mensen die voor persoonlijke coaching kiezen, te maken hebben met meerdere probleem- of aandachtsgebieden. Dit maakt dat mijn aanpak daar ook op gericht is. Al wandelend in het bos ziet u hoe de natuur werkt. Daar zit veel lering in. Wandelen is bewegen. Bewegen betekent veranderen. En verandering is wat u nodig heeft.

  Contact opnemen

Wandel met mij de 4 fases door

Het traject dat we samen aangaan bestaat uit 4 fases. In de eerste fase worden de diverse aandachtsgebieden uiteengerafeld. Dit biedt inzicht en overzicht voor u. Naderhand schrijf ik, als uw persoonlijke wandelcoach, een Situatieschets. Hierin worden de zaken die we besproken hebben vastgelegd. In de tweede fase formuleren we uw wensen op de diverse gebieden. We gaan uitzoeken wat u nu werkelijk wilt in uw leven. Wees niet bescheiden, laat uw fantasie de vrije loop. Er wordt in deze fase al gewerkt aan een positieve verandering.

Geniet van een betere balans naderhand

Tijdens fase 3 staat het pad tussen de ontstane situatie en de gewenste situatie centraal. Hier liggen bewuste keuzes van uw kant aan ten grondslag. In deze fase komt daarom ook veel energie vrij. Deze energie is ook nodig om door te zetten. Om drempels over te kunnen stappen en om ingesleten patronen kwijt te kunnen raken. De vierde fase is de afronding. Ik heb dan gemiddeld 3 tot 6 maanden aan uw zijde gelopen als uw wandelcoach. U heeft uw doelen bereikt. We kijken terug op ons afgelegde traject en gaan tevreden weer onze eigen weg.

Schakel mij in als uw wandelcoach

Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende intake met mij als uw wandelcoach? Bijvoorbeeld in Breda, Etten-Leur, Rijen, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer of Waalwijk? Maak een afspraak met mij door te bellen naar 06-20511035 of stuur een mail naar info@victoriavitae.nl. Het is aan u om te bepalen of ik de wandelcoach ben met wie u in gesprek wilt gaan.

Bijkomstig is, dat in een groene omgeving, de problemen van alledag van u afvallen. Het praat gemakkelijker en vertrouwelijker. Het is sowieso een weldaad om te doen!!

Persoonlijke coaching
Hulp op allerlei gebieden
Eerlijk en betrouwbaar
Praktijk bij u in de regio